top of page

✔ Flexibele behandelmethode

✔ Verschillende massagedisciplines

✔ Massage aan huis

Stoelmassage in regio Gent

Wil jij graag eens genieten van een stoelmassage in de omgeving van Gent en Brugge? Dan zit je goed bij mijn praktijk in Hansbeke. Ik biedt allerlei soorten massages aan, zowel in mijn praktijk als bij jou aan huis. Wil jij graag even heerlijk tot rust komen en ontspannen? Ik kan je zeker helpen. Neem online gerust een kijkje naar de verschillende mogelijkheden.

 

Heeft u interesse?

Een rustgevende stoelmassage in de omgeving van Brugge en Gent

Tegenwoorden hebben we het allemaal erg druk. Heb je weinig tijd, maar wil je toch even ontstressen? Dan zit je goed bij mij. Als je nood hebt aan een massage aan de rug, nek en schouders, dan bied ik jou een stoelmassage aan. Hierbij gebruik ik enkel manuele technieken, geen olie en tafel. Een stoelmassage duurt een half uur en daarna voel je je herboren.

Vrouw ide massage krijgt
man die massage krijgt

De massagemogelijkheden bij mijn praktijk

In mijn praktijk in Hansbeke, nabij Brugge en Gent, bied ik naast een stoelmassage nog verschillende andere massagedisciplines aan. Tevens heb je bij mij de mogelijkheid om te kiezen voor een massage in de praktijk of een massage aan huis. Je kunt bij mij terecht voor volgende massages:

Bekijk de mogelijkheden online en maak een afspraak

Wil jij een afspraak maken voor een stoelmassage in mijn praktijk of bij jou aan huis in de regio Brugge of Gent? Bekijk dan de mogelijkheden online en maak snel een afspraak. Heb je vragen of wil je meer weten over mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op via +32 (0)471518629 of stuur een e-mail naar Massagetherapeut_thierry@hotmail.com. Ik help je graag verder!

massage ruimte
bottom of page