top of page

✔ Flexibele behandelmethode

✔ Verschillende massagedisciplines

✔ Massage aan huis

Sportmassage in regio Gent

Ben jij op zoek naar een sportmassage in de omgeving van Gent en Brugge? Dan zit je goed bij mijn praktijk in Hansbeke. Ik verzorg allerlei soorten massages, zowel in mijn praktijk als bij jou aan huis. Ben je momenteel herstellende van een blessure? Ik kan je zeker helpen. Bekijk de mogelijkheden online.

 

Heeft u interesse?

Een herstellende sportmassage in de omgeving van Brugge en Gent

Sporten is gezond, maar toch brengt het soms vervelende blessures met zich mee. Heb je last van een langdurige blessure of heb je zelf recentelijk geblesseerd? Met een sportmassage in de omgeving van Brugge en Gent kan ik jou zeker helpen. Ik stel mijn behandelmethode volledig af op jouw behoeften en zorg ervoor dat jij goed herstelt en weer snel kunt starten met sporten.

Vrouw ide massage krijgt
man die massage krijgt

Alternatieve massagemogelijkheden bij mijn praktijk

In mijn praktijk nabij Brugge en Gent bied ik, naast een sportmassage, nog verschillende andere massagedisciplines aan. Ben je op zoek naar een specifieke massage? Bij mij heb je de mogelijkheid tot een massage in de praktijk of een massage aan huis. Dit zijn de verschillende soorten massages die ik aanbied:

Neem contact met mij op en maak een afspraak voor een sportmassage

Wil jij een afspraak maken voor een sportmassage in mijn praktijk in Hansbeke of bij jou aan huis in bijvoorbeeld regio Brugge of Gent? Bekijk dan de mogelijkheden online en maak een afspraak. Heb je specifieke vragen of wil je meer weten over mijn werkwijze? Dan kun je ook altijd contact met mij opnemen door te bellen naar +32 (0)471518629 of door een e-mail te sturen naar Massagetherapeut_thierry@hotmail.com.

massage ruimte
bottom of page