top of page

Shockwave Triggerpoint
massage

neck-radial-1024x768_edited.jpg

Nieuw in mijn aanbod
"Shockwave triggerpoint
massage"

Loop je al enige tijd met rug, nek, schouder klachten rond? En heb je een beperking in je beweging?

Heb je last van spierpijnen, artrose? Dan kan ik jouw hierbij helpen om van jouw klachten af te geraken. Door middel van shockwave triggerpoint massage. Triggerpoints of spierknopen zijn microverkrampingen in spieren die aanvoelen als kleine pijnlijke verhardingen. Een triggerpoint of spierknoop kan bewegingsbeperkingen, stijfheid, krachtverlies en pijnklachten veroorzaken

Shockwave therapie is een nieuwere behandelingsmethode om triggerpoint te behandelen waarbij men gebruikt maakt van schokgolven om de triggerpoint te inactiveren.

Uniek en effectief is de combinatie van deze behandelingsmethoden, wat gebeurt tijdens de “ gecombineerde pijn behandeling”. Door de triggerpoints effectief te behandelen kan men zien dat niet alleen de pijn in de spier zelfs verbetert, maar ook de pijnklachten in het uitstralingsgebied verdwijnt. Wie kan de behandeling NIET krijgen?

Bij stollngsstoornissen, Als u bloedverdunners neemt, Als u zwanger bent, Als u kanker hebt, Wanneer u een infectie doormaakt,Bij hartritmestoornissen, Als u een pacemaker hebt.

Voor meer info omtrend deze massage behandeling kan je me steeds contacteren

bottom of page