top of page

✔ Flexibele behandelmethode

✔ Verschillende massagedisciplines

✔ Massage aan huis

Hotstone massage in regio Gent

Ben jij op zoek naar een hotstone massage in de buurt van Gent en Brugge? Dan kun je terecht bij mijn praktijk in Hansbeke. Ik bied allerlei soorten massages aan, zowel in mijn praktijk als bij jou aan huis. Wil jij heerlijk ontspannen met een hotstone massage? Ik kan je zeker helpen. Bekijk alvast de mogelijkheden online.

 

Heeft u interesse?

Diverse massagemogelijkheden bij mijn praktijk

Een rustgevende hotstone massage in regio Brugge en Gent

Spelen er momenteel stressvolle zaken in je leven en wil je even ontspannen? Een hotstone massage bij mijn praktijk in Hansbeke, nabij Brugge en Gent, biedt jou de mogelijkheid om even heerlijk tot rust te komen en te ontspannen. Ik stem de behandelmethode volledig af op jouw behoeften en wensen en zorg ervoor dat je heerlijk ontspant op een manier waar jij je comfortabel bij voelt.

Vrouw ide massage krijgt
man die massage krijgt

Niet alleen voor een hotstone massage zit je goed bij mijn praktijk nabij Brugge en Gent. Tevens kies je zelf of je een massage in de praktijk of een massage aan huis verkiest. Dit zijn de verschillende massages die ik aanbied:

Stel mij al jouw vragen over een hotstone massage

Wil jij een afspraak maken voor een hotstone massage in mijn praktijk of bij jou aan huis in regio Brugge of Gent? Bekijk dan de mogelijkheden online en maak vandaag nog een afspraak. Heb je vragen over deze massage of wil je meer weten over mijn werkwijze? Bel dan naar +32 (0)471518629 of stuur e-mail naar Massagetherapeut_thierry@hotmail.com. Ik help je graag verder!

massage ruimte
bottom of page