top of page

✔ Flexibele behandelmethode

✔ Verschillende massagedisciplines

✔ Massage aan huis

Ayurvedische massage in regio Gent

Wil jij graag genieten van een traditionele ayurvedische massage in de omgeving van Gent en Brugge? Dan ben je bij mijn praktijk in Hansbeke aan het juiste adres. Ik biedt diverse massagedisciplines aan, zowel in mijn praktijk als bij jou aan huis. Wil jij graag ontspannen en tot rust komen op traditionele wijze? Dan is een ayurvedische massage ongetwijfeld iets voor jou!

 

Heeft u interesse?

Een traditionele ayurvedische massage in regio Brugge en Gent

Een ayurvedische massage is een massage die verdergaat dan alleen het masseren van de huid en de spieren. Deze massage is ideaal als je meer wilt dan enkel een massage tegen pijn en vervelende kwaaltjes. Bij ons in regio Brugge en Gent geniet je van een ontspannende ayurvedische massage die rust en harmonie creëert in jouw lichaam door middel van het herstellen van het evenwicht in je energiekanalen. Lijkt jou dit wel iets? Vraag me dan gerust om meer informatie.

Vrouw ide massage krijgt
man die massage krijgt

Andere massagedisciplines in mijn praktijk in Hansbeke

In mijn praktijk nabij Brugge en Gent bied ik niet alleen een ayurvedische massage aan. Je kunt hier ook terecht voor diverse andere soorten massages. Kies je voor een massage in de praktijk of een massage aan huis? Het is allemaal mogelijk. Voor onderstaande massages zit je goed bij mij:

Neem contact met mij op en maak een afspraak voor jouw massage

Wil jij een afspraak maken voor een ayurvedische massage bij mijn praktijk of bij jou aan huis in regio Brugge en Gent? Bekijk mijn massageportfolio online en maak een afspraak. Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten over mijn werkwijze? Dan kun je ook altijd contact met mij opnemen via +32 (0)471518629 of een e-mail sturen naar Massagetherapeut_thierry@hotmail.com.

massage ruimte
bottom of page